Kleine Ukkepuk maakt de producten voor jou op maat. Hierbij is de levertijd maximaal 2 weken, vaak is het product al eerder af. Producten kunnen in overleg wel met spoed worden gemaakt, hiervoor worden  €7,50 servicekosten in rekening gebracht. We bespreken in overleg de mogelijkheden rondom snellere levering.

Zodra de bestelling bij mij binnen is, streef ik er naar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Wanneer je iets op wens wil laten maken, bespreken we dan samen de mogelijkheden door. Zodra de bestelling geplaatst is ontvang je via automatische berichten de status van je bestelling. Zo heb je altijd zicht op je bestelling.

Ik probeer de kleuren zo goed mogelijk weer te geven. Kleine Ukkepuk kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Mocht je nog twijfelen over de stofkeuze of niet weten of de stoffen passen bij je interieur, dan kan ik je een stofstaaltje toesturen. Hiervoor breng ik €2,50 in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht wanneer je daadwerkelijk een bestelling plaatst.

BEZORGKOSTEN
Brievenbuspost
Voor brievenbuspost reken ik €4,95 verzendkosten.

Pakketpost
Voor pakketpost reken ik € 7,95 verzendkosten. Met het ingeven van je e-mail adres wordt je middels track & trace van PostNL op de hoogte gehouden van de bezorging.

Afhalen
Het is ook mogelijk om je bestelling kosteloos af te halen in Wehl. Zodra ik je bestelling klaar heb neem ik contact op om een afhaalmoment af te spreken.

Navigatie
Sluiten

Mijn winkelmandje

Sluiten

Wensenlijstje

Onlangs bekeken

Sluiten

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Already got an account?

Sluiten

Sluiten

Categorieën